Over mij

                                                                                                           

Over mij

Mijn naam is Mia van den Hurk-v. Amstel. Gehuwd met Antoon en moeder van 3 kinderen en trotse oma van 6 kleinkinderen. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar onderwijservaring in het Basisonderwijs. Mijn belangstelling voor mens en natuur heb ik van huis uit meegekregen. Ik was steeds op zoek naar de psychosomatiek van de mens en bepaalde ziekten. Vandaar mijn studie Kruidengeneeswijze. Hierin mocht ik bekwamen tot kruidengeneeskundige. Daarna volgde ik de opleiding voetreflex bij Albert Sonnevelt. Hiermee begon ik mijn eigen praktijk.

Al vele mensen heb ik mogen begeleiden in hun proces van genezing en heling, middels  zelfinzicht, bewustwording, persoonlijke groei en heelwording. De belangrijkste levensopdracht voor mezelf is: Ken U Zelve. Dit is een prachtig en boeiend proces wat niet ophoudt..

Door verschillende facetten en lagen in mezelf te ontdekken, kun je deze ook bij een ander herkennen. Middels diverse opleidingen, zoals Chakra- en evolutiepschychologie heb ik dat boeiende proces in mezelf mogen ervaren en nu ik een bewuste keuze gemaakt heb om te stoppen in het onderwijs, krijg ik de tijd om dit nog meer uit te dragen in mijn praktijk, middels consulten en/of cursuswerk.

De Opleiding voor Bloesemremedies, die ik  gevolgd heb,  sluit hier haarfijn bij aan. Het geheel wordt een zeer Bloeiend proces. Ik sta versteld hoe de Bach- en Bloesem-remedies dit proces ondersteunen.  Blokkades kunnen op een snelle manier opgelost worden.

 

Wilt U ook tot Groei en Bloei komen, dan wil ik heel graag een "zaadje" op Uw levenspad zijn, waarbij ik mogelijk inspiratie kan zijn om tot inzicht te komen.

 

Bel voor info of een afspraak 0412-452845 of mail

miavandenhurk@gmail.com

 

Interessante weetjes:

Sinds kort werk ik met Bloesemremedies voor kinderen die ondersteuning geven  in moeilijke processen bij onderstaande thema’s:

Concentratie, Erbij horen, Faalangst, Pesten, Gepest worden, Gevoeligheid, Goede nacht, Ontspannen, Scheiding, Schoolvrees, Uiten en Verhuizing.

Het is fascinerend hoe de remedies verlichting geven en de kinderen weer terug brengen in hun oorspronkelijkheid van Kind zijn.

 

Werk:

25 jaar Onderwijservaring en 15 jaar praktijkervaring.

 

Functieomschrijving:

Therapeut die werkt met Kruiden, Voetreflex, Mir-methode, Reiki, Chakra-en Evolutie-pschychologie, Bach- en Bloesemremedies.